Te ei suuda ette kujutada kööki ilma kvaliteetse pannita? Siis kindlasti võlub teid Wok-pann. Eriliste disainide ja äärmiselt funktsionaalsete Wok-pannide kvaliteet on märgitud kõrgeima kvaliteedimärgiga. Need pannid on mõeldud neile, kes soovivad toitu valmistada kiiresti, lihtsalt ja tervislikult. Wok-panni kasutades muutub iga hetk, veedetud pliidi ääres, nauditavamaks, sest te ei pea muretsema ebaõnnestumiste või kõrbemise pärast.

Filtrid

Miks tasub kasutada Wok-panni?

Wok-pannid on tuntud oma kahtlemata kvaliteedi, eriliste disainide ja äärmiselt suure funktsionaalsuse poolest. On oluline märkida, et Wok-panni kasutamine on mõttekas mitmel põhjusel:
  • Kõrgemad küljed. Wok-pannide eripära seisneb kõrgemates külgedes, mis tähendab, et need pannid hoiavad toitu suurepäraselt ja sobivad ideaalselt kiireks toidu segamiseks.
  • Kõrgekvaliteetsed materjalid. Wok-pannid on valmistatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest, tagades suurepärase soojusjuhtivuse ja ühtlase toiduvalmistamise.
  • Mittenakkuv kate. Üks silmatorkavamaid Wok-pannide eeliseid on mittenakkuv kate, mis tagab, et toit ei põle kinni, ei kõrbe ega valmi erakordselt maitsvalt.
  • Sobib suurtele toidukogustele. Wok-pannid sobivad tänu oma kuju ja külgede kõrgusele suurte toidukoguste valmistamiseks - praetud köögiviljade assortii, riisiroogade ja muu jaoks.
  • Sobib erinevatele pliiditüüpidele. Wok-pannid sobivad hästi erinevat tüüpi pliitidele. Samuti võib valida Wok-panni induktsioonpliidile.
  • Silma paistvad stiilse disainiga. Wok-pannide disain on läbimõeldud kuni kõige pisemate detailideni. Need on luksuslikud, elegantset ja stiilse välimusega pannid.

Kuidas hoolitseda Wok-panni eest?

Wok-panni kasutamisel pöörake tähelepanu sellele, et see oleks hooldatud, et funktsionaalne ja kvaliteetne pann kestaks kaua:
  • Pärast kasutamist laske pannil jahtuda toatemperatuurini. Ärge proovige Wok-panni jahutada, valades sinna külma vett.
  • Pärast kasutamist pühkige panni hoolikalt puhtaks.
  • Rasked plekid saate eemaldada, täites panni kuuma veega ja oodates, kuni plekid pehmenevad. Seejärel hõõruge plekke õrnalt pehme nõudepesuvahendi ja pehme käsna abil.
  • Soovitatakse pesta Wok-panne käsitsi, kasutades õrnaid pesu- ja puhastusvahendeid.
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda saiti sirvides nõustute meie tingimuste ja privaatsusega
EsialgneProfiil
Otsing
Üles