Raud- ja terasmetalle sulatatakse tehases, et valmistada rauast pannid. Seejärel lisatakse segusse keemilisi aineid, et suurendada süsinikuaatomite sisaldust rauast pannides. Seejärel valatakse sulanud metall vormi. Pärast seda kaetakse valmistatud rauast pannid õliga ja kuumutatakse. Rasva kuumutamisel moodustub tugev ja korrosioonikindel kate, mida nimetatakse bioplastikuks.

Filtrid

Чugunpannide kasutamise eelised:

  1. Hoiavad soojust hästi. Kui raud kuumeneb, jääb see kauaks ajaks kuumaks, seega toit püsib kauem soe. Neid saab kasutada nii toiduvalmistamisel kui ka roogade serveerimisel lauale.
  2. Lihtne puhastada.
  3. Taskukohane hind.
  4. Saadaval erinevad kujud ja suurused.

3 müüti seoses чugunpannidega:

Müüt: Чugunpanni on raske hooldada.

Tegelikkus: Чugunpannid on väga vastupidavad ja loodud pikaajaliseks kasutamiseks. Neid on lihtne puhastada ja neil on looduslik kate, mis tagab lihtsa puhastamise ja kaitseb rooste eest.

Müüt: Чugunpanni ei tohi pesta nõudepesuvahendiga.

Tegelikkus: Чugunpanni pind on kaetud õhukese õlikihiga. Nõudepesuvahend on mõeldud rasva eemaldamiseks ja võib kahjustada katet. Siiski on чugunpannil polümeriseeritud kate, mis ei kahjustu nõudepesuvahendiga pesemisel.

Müüt: Чugunpanni ei tohi kasutada metallnõudeid.

Tegelikkus: Чugunpanni polümeriseeritud kate on väga vastupidav ja tugev. Võite kasutada metallist tööriistu ilma muretsemata panni kahjustamise pärast.

Seotud kategooriad

Malmpotid

Berlingerhaus praepannid

Zilner praepannid

Edenberg praepannid

Zepter pannid

Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda saiti sirvides nõustute meie tingimuste ja privaatsusega
EsialgneProfiil
Otsing
Üles