Grillpann metallist saab taluda kõrgeid temperatuure, mistõttu see on suurepärane nõu köögis küpsetamiseks pliidil või küpsetamiseks tulel. Võimalus toitu valmistada suure tule kohal võimaldab eriti hästi küpsetada steike ja kana ning tänu metalli omadusele hoida soojust kaua aega, jääb toit soojaks ja seda saab serveerida otse ahjust lauale.
Grillpanni ja suitsune maitse
Suitsuse maitse ja aroomi austajatele soovitame lisada suitsuseid vürtse grillpannil valmistatud lihale, et saavutada maitse, mis sarnaneb õues grillitud toidule. Vedel suits on jäme ja koormatud keemiliste ühenditega, seega ärge valige neid. Siiski võite kasutada vürtse nagu suitsune paprika või suitsune sool, et parandada grillpannil valmistatud toidu maitset. Lisaks, väga vürtsikate koostisosade, nagu kalakaste, anšoovised või sojakaste lisamine, parandab umami maitset ja kompenseerib suitsuse maitse.Grillpanni ettevalmistamine
-
Kuumutage grillpanni
-
Valage veidi õli
-
Puhastamine
-
Kuivatage kiiresti ja hoolikalt
-
Määrige õhukese õhukese kihiga