Parimad hakklihast tooted ja vorstid valmistatakse värskest hakklihast. Hakklihad, mis on valmistatud värskest hakklihast, omavad paremat tekstuuri ja maitset kui need, mis on valmistatud jahvatatud toodetest, mida saab osta paljudes toidukauplustes. Lisaks võimaldab koduste hakkliha valmistamine teil rohkem kontrollida valmistamisprotsessi, näiteks saate valida soovitud rasvasisalduse ja liha suhte, jahvatamise tekstuur ning valida liha kvaliteedi ja tüki (või tükkide) suuruse.
-
12. oktoober Malmist hakklihamasin 1 MCh-S GOST 4025
36.60 € Sisaldab käibemaksu -
Hakklihamasin KingHoff KH-1427
28.06 € Sisaldab käibemaksu -
9.76 € Sisaldab käibemaksu
-
Hakklihamasina nuga kroom KS-921
10.16 € Sisaldab käibemaksu -
9.76 € Sisaldab käibemaksu
-
KÄESHOITAV MASIN LIHA JAOKS 8 VORSTI TÄITEMASIN 3 LEHTRIT 3 SÕELA
26.84 € Sisaldab käibemaksu -
Ketasmölkija Edenberg EB-9202 Nr.8
30.50 €32.93 €Sisaldab käibemaksu -
MALMIS LIHAVESKI nr 10 ZILNER ZL-5203
20.73 €24.40 €Sisaldab käibemaksu -
Malmist lihaveski #8 Zilner ZL-5202
19.51 €23.18 €Sisaldab käibemaksu -
Manuaalne alumiiniumist hakklihamasin MA-S GOST 4025-83
24.39 €30.49 €Sisaldab käibemaksu
Käsitsi lihamasina eelised
Käsitsi hakklihamasin on vanamoodne ja sellega on lihtne toimetada. See mudel täidab oma ülesande suurepäraselt ja on loodud teid pikka aega teenima. Parimad omadused:- Käsitsi hakklihamasinal puudub mootor ning selle konstruktsioon tagab väga kompaktse pinna ja vaikse töö, seega ei teki teile probleeme müra, sõlmitud juhtmete või suurenenud elektrikuludega.
- Käsitsi hakklihamasin tagab liha jahvatamise sujuva protsessi minimaalse vastupanuga.
- Käsitsi hakklihamasin on kerge lahti võtta, kokku panna ja puhastada.