Parimad hakklihast tooted ja vorstid valmistatakse värskest hakklihast. Hakklihad, mis on valmistatud värskest hakklihast, omavad paremat tekstuuri ja maitset kui need, mis on valmistatud jahvatatud toodetest, mida saab osta paljudes toidukauplustes. Lisaks võimaldab koduste hakkliha valmistamine teil rohkem kontrollida valmistamisprotsessi, näiteks saate valida soovitud rasvasisalduse ja liha suhte, jahvatamise tekstuur ning valida liha kvaliteedi ja tüki (või tükkide) suuruse.
Käsitsi lihamasina eelised
Käsitsi hakklihamasin on vanamoodne ja sellega on lihtne toimetada. See mudel täidab oma ülesande suurepäraselt ja on loodud teid pikka aega teenima. Parimad omadused:- Käsitsi hakklihamasinal puudub mootor ning selle konstruktsioon tagab väga kompaktse pinna ja vaikse töö, seega ei teki teile probleeme müra, sõlmitud juhtmete või suurenenud elektrikuludega.
- Käsitsi hakklihamasin tagab liha jahvatamise sujuva protsessi minimaalse vastupanuga.
- Käsitsi hakklihamasin on kerge lahti võtta, kokku panna ja puhastada.